Contacto por Whatsapp 681022860

Grup Andreu

El present és la nostra il.lusió, el futur el nostre repte

L'objectiu compartit per tots els professionals de Grup Andreu és el de satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients i seguir mantenint, amb la feina diària, la nostra marca com a referent a la província de Girona.

La innovació tecnològica de les nostres marques, el desenvolupament de nous productes i la millora de processos de la construcció d'aquests, així com el nostre compromís amb el servei al client, forma part de la nostra responsabilitat professional diària.

La nostra voluntat de servei impecable, d'acord amb el que ha estat durant tots aquests anys l'esperit de Grup Andreu, és el segell d'identitat que ens avala.

Davant qualsevol necessitat o problema, trobarà a Grup Andreu la seva resposta.

Empreses del grup

 • Garage Andreu+ info

  Garage Andreu

  Des de que al 1929 Joan Andreu Frigola va obrir el primer concessionari Citroën a Catalunya, les persones que formen part de Garage Andreu treballem amb voluntat clara i compromesa de donar servei i resposta a qualsevol necessitat vinculada amb l'automoció a la provincia de Girona.

  Des dels inicis de la nostra trajectòria, a Grup Andreu Automoció, hem estat capdavanters en l’oferta automobilística i servei tècnic als nostres clients. Amb aquest esperit de voluntat de servei, els diferents relleus generacionals, primer amb en Joan Andreu Pont i ara amb en Jan Andreu Masramón, hem anat consolidant , mantenint i cuidant tot el que ens ve de la tradició i hem apostat per fer un pas endavant ampliant la nostra capacitat de resposta tècnica i el nostre ventall de marques amb Citroën, Jeep, Toyota, Alfa Romeo i Lancia. Amb aquesta oferta plural donem resposta a les necessitats dels nous temps, a les noves demandes i a les noves necessitats del món de a venda i
  postvenda de vehicles.

  Amb unes instal.lacions emblemàtiques, de més de 10.000 metres quadrats i delegacions a Olot i Montras sóm un exemple d'innovació tecnològica en el món de l'automoció, que es complementa amb els nostres excel.lents professionals de servei tècnic i de manteniment. Donant resposta ràpida a qualsevol necessitat tècnica que tingui el client.

  Seguint amb la voluntat de ser capdavanters en tot el que té a veure amb l'automoció treballem amb responsabilitat social corporativa i ens comprometem amb el nostre entorn, optimitzant el consum d'energia i el reciclatge.

 • Japand 21+ info

  Japand 21

  El 2008 Grup Andreu aconsegueix la concessió Oficial de Toyota, i així es vincula amb una empresa líder del sector de l'automoció mundial. Incloent en la seva agenda els mateixos objectius de Sostenibilitat, Cura del Medi Ambient i Servei al client per sobre de tot.

  Amb una amplísima gama de vehicles hibrids, i un servei al client acurat i precís, Japand21 s'enorgulleix d'ajudar a millorar el medi que ens envolta.

  Amb presència a Girona, Montras i Blanes.

 • Tecnicamer+ info

  Tecnicamer

  Empresa Concessionària de les marques Alfa Romeo, Lancia i Jeep. Grup de marques que per la seva diversitat cobreixen totes les gammes possibles. Des dels esportius fins al tot terreny, passant per els monovolums més reconeguts.

  Tecnicamer també es caracteritza per donar un servei al client exquisit, així ho avalen els seus tècnics especialitzats i la gran experiència acumulada de més de 20 anys.

  Essent unes marques innovadores i respectuoses amb el medi ambient, ja que tenen motoritzacions GLP de sèrie en els seus vehicles. Motors que funcionen amb una mescla de gas i benzina que fan de l'estalvi energètic el seu fort.

  Amb delegacions a Girona i Olot

 • aga+ info

  aga

  Andreu Gestió i Administració S.A., és una empresa dedicada a la correduria d'assegurances i gestoria. Amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels clients que adquireixen un vehicle a les empreses concessionàries del Grup, ha anat ampliant el seu catàleg de productes fins a oferir una solució integral als clients, podent contractar a més de l'assegurança del vehicle, també la de salud, accidents, llar... A més també facilita els tràmits de finançament de compra de vehicles i també reparacions.

  Sense dubte una empresa que dona un valor afegit al client i que l'ajuda en el seu dia a dia.

 • The Animals Observatory+ info | + web

  The Animals Observatory

  Grup Andreu i Laia Aguilar han creat The Animals Observatory, una empresa innovadora amb l'objectiu d'investigar i desenvolupar la creativitat en la moda, roba, accessoris i altres productes del món dels nens. The Animals Observatory es troba a Europa, però la marca ha estat fundada amb una perspectiva global. La clau del valor de The Animals Observatory és pensar en el nen, no com el fill o filla d'algú, si no com un individu amb els seus propis drets.

 • Nàutica Palamós+ info | + web

  Nàutica Palamós

  Nautica Palamós és una empresa dedicada a la venda i manteniment d'embarcacions de lleure.

  El nostre objectiu és que la seva experiència com a navegant sigui el més agradable possible i per això disposem d'unes modernes instal.lacions de més de 10.000 m2 i un ampli equip professional avalat per més de trenta anys d'experiència en el sector.

  A Nautica Palamos l'aconsellem tant a l'elecció de la seva embarcació, ja sigui nova o d'ocasió, com en tots els aspectes relacionats amb el manteniment de la mateixa, oferint tots els serveis necessaris per tal que vosté disfruti de la Mar.

  Representem marques de reconegut prestigi, essent servei oficial de les marques més representatives del sector.

Història

1929

Va ser fundat l’any 1929 per Joan Andreu Frigola a la Pl. Marquès de Camps de Girona, essent el primer concessionari oficial de Catalunya i actualment està gestionat per a la tercera generació Andreu.

1968

L’any 1968 es trasllada a Ctra. Barcelona i és allà on s’inicia la seva expansió i creixement més important.

1992

L’any 1992, la família Andreu adquireix el concessionari oficial Jeep, Chrysler i Dodge, també per a la província de Girona.

2003

AGA es suma a les empreses del grup, oferint una solució integral per al comprador de vehicles nous i d'ocasió puguent tancar la seva assegurança sense mal de caps.

2006

Obertura de la primera botiga Muji a Espanya. Concretament a Rambla Catalunya a Barcelona.

2008

S'assoleix la concessió Oficial de Toyota, i en aquest moment es consolida com al grup d’empreses concessionàries més gran de la província. Whotells comença la seva activitat amb 1 edifici a Barcelona.

2009

Octubre de 2009, tots els concessionaris del Grup Andreu es traslladen a les noves instal·lacions, prop de la sortida Sud del l’AP7 amb més de 25.000 metres de servei i atenció al client, gestionats per un equip de professionals que treballen per a la seva satisfacció.

2011

Gener 2011, adquireix Alfa Romeo i Lancia, sumant així 7 marques oficials.

2012

Arranca Taliaris.com, la primera empresa 100% online del Grup Andreu.

2015

Es crea la marca de roba infantil The Animals Observatory, sota la direcció de Laia Aguilar i la participació de Vanessa Lorenzo

asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf