Contacto por Whatsapp 681022860

Innovació, tecnologia i medi ambient

Hibrids

Disposem de gran quantitat de vehicles en gamma hibrida que gracies a la combinació de les bateries electriques i el combustible convencional, fa reduïr el consum del vehícle.

Hibrids Plug-in

La versió Plug-in del Prius constitueix la darrera innovació del programa de vehicles recarregables de Toyota. Aquest descendent de la última generació de Prius aporta una important millora del sistema HSD . Combina las bateries de ió-liti de gran rendiment amb la tecnologia Hybrid Synergy Drive® per a oferir un mode 100% elèctric (EV) millorat.

Pot carregar-se mitjançant un punt elèctric convencional amb una hora i mitja de temps i pot recórrer un espai de 20 km.

GLP

A Grup Andreu Automoció sóm instal.ladors certificats de GLP (Gas Liquat del Petroli). Això vol dir que podem fer les adaptacions necessàries en els vehicles de gasolina per tal de fer-los funcionar amb una mescla de gas. Lo qual fa aumentar el rendiment del vehicle, reduïnt el consum del vehicle al voltant del 40%, així com reduïnt l'emissió de CO2 a l'ambient de manera molt important.

Elèctrics

El Citroen C-Zero és el primer vehicle que comercialitzem 100% electric, amb subvencions molt interessants és el vehicle ideal per moure's per la ciutat, amb 0gr de CO2 d'emissió al medi ambient.

I-Swing

El i-swing es el quart model de mobilitat personal de Toyota, després del p.o.d, el PM i el i-unit. Amb la seva petita i flexible carrosseria, el i-swing encaixa perfectament a l' espai vital d' una persona. Té una llibertat de moviments pròpia de les persones i moltes possibilitats de personalització.

El i-swing pot utilitzar-se de 2 maneres diferents: como a vehicle de dos rodes per moure's amb confiança i seguretat entre la gent i como a vehicle de tres rodes para circular amb molta capacitat de maniobra dins del tràfic habitual.

La comunicació bi-direccional mitjançant una serie de dispositius avançats fa que aquesta nova forma de mobilitat superi amb escreix les possibilitat dels vehicles convencionals.

  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf
  asdf